Zadovoljstvo nam je predstaviti našeg najnovijeg partnera BH Telecom!

01.03.2023

BH Telecom svojim klijentima nudi dva asistencijska proizvoda „Pomoć na putu“ i Kućna asistencija“, te uslugu ličnog asistenta GoodLife, a mi u saradnji sa ABS Grupom kao partnerom pružamo asistencijsku pomoć.

Pomoć na putu podrazumijeva servisiranje informacija i organizaciju pomoći na putu od 0-24h, na teritoriji BiH, u regiji i Evropi, u slučaju kvara vozila, saobraćajne nezgode, oštećenja ili uništenja vozila, krađe vozila ili krađe dijelova vozila.

 

Servisiranje informacija:

 • Savjeti u vezi sa postupanjem u slučaju saobraćajne nezgode, kao i u slučaju nastanka kvara na vozilu ili krađe vozila;

 • Informacije o lokacijama i kontakt telefonima ovlaštenih servisa;

 • Informacije o udaljenosti između dvije destinacije;

 • Informacije o iznosu putarine za određenu destinaciju;

 • Prosljeđivanje hitnih informacija članovima porodice, prijateljima, kolegama sa posla ili poslodavcu, policiji ili hitnoj pomoći;

 • Informacije o vremenskim uslovima tokom putovanja;

 • Informacije o stanju na putevima.

 

Organizacija pomoći na putu:

 • Prevoz/vuča vozila;

 • Popravka na licu mjesta u slučaju manjeg kvara;

 • Prevoz vozača i putnika;

 • Prenoćište za vozača i putnike;

 • Zamjensko vozilo za nastavak putovanja.

 

Korisnicima ćemo ponuditi tri paketa Pomoći na putu: AS AUTO L, AS AUTO XL, AS AUTO XXL.

 

Kućna asistencija podrazumijeva organizaciju intervencije stručnog lica radi saniranja neispravnosti i šteta koje nastanu u domaćinstvu korisnika asistencije: servis električara, servis vodoinstalatera, servis stolara, servis bravara, servis staklara i slično.

 

ABS/COFUS organizuje intervenciju ovlaštenog partnera za potrebe sanacije štete, nakon zahtjeva korisnika da se otkloni šteta ili neispravnost u domaćinstvu na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, instalacijama za grijanje, instalacijama za gas, elektro instalacijama, blokiranje vrata, kao i štete na vanjskim staklenim prozorima i vratima, vanjskoj stolariji i vanjskim vratima, zbog kojih je onemogućeno zatvaranje unutrašnjeg prostora objekta.

 

Prilikom intervencije majstora, ABS/COFUS pokriva kompletne troškove usluge majstora i sitnih materijala za popravku, ukupne vrijednosti do 30,00 KM (za 2 slučaja godišnje). Troškove dijelova i ostalih materijala neophodnih za popravke snosi korisnik servisa.

Pod sitnim materijalima podrazumijevaju se pomoćni materijali koji se pretežno koriste u završnim radovima prilikom vodoinstalaterskih, električarskih, stolarskih, staklarskih ili bravarskih radova, kao npr.:gumice, obrtaji, teflon trake, mandžet gume, kutni ventili, produžeci, izolir trake, šarafi, gips, razvodne kutije, redne stezaljke, baglame, cilindri, silikon, ekseri, vijci i drugo.

Servisom Kućna asistencija je obuhvaćena i usluga upućivanja saradnika raznih profila iz ABS/COFUS-ove baze (parketari, moleri, keramičari, električari, vodoinstalateri, staklari, majstori za klima uređaje, sisteme za grijanje itd.) na zahtjev korisnika prilikom adaptacije ili sanacije stambenog prostora u kojem slučaju korisnik sam snosi troškove usluge saradnika.

 

GoodLife korisnicima pruža luksuz podrške ličnog asistenta od 0–24 sata, upućivanjem zahtjeva za asistencijom Call centru. Asistent Call centra iz Banja Luke ili Sarajeva se javlja isključivo na bosanskom jeziku.

 

Lični asistent korisnicima pruža sljedeće pogodnosti:

 • Pribavljanje informacija o radnom vremenu različitih institucija, redu letova, voznom ili autobusnom redu vožnje, javnim ustanovama i konzulatima, vremenskoj prognozi, touring informacije;

 • Rezervacije ulaznica za kino, pozorište, koncert, avio karte, restorana, hotelskog smještaja;

 • Organizacija rent a car-a, povratka u zemlju iz inostranstva, dostave cvijeća i poklona, kontaktiranje određene osobe na zahtjev i prosljeđivanje poruke, podsjetnik na obavezu i sl.

single news