NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA (FAQ)

Koje pogodnosti imam sa karticom COFUS Kluba asistentskih servisa?


Kartica predstavlja dokaz članstva u COFUS Klubu asistentskih servisa. Kao član Kluba, u zavisnosti od paketa koji je za Vas obezbijedila naša partnerska kompanija, imate mogućnost da uživate u pogodnostima nekog od sljedećih servisa: Pomoć na putu, GodLife servis, Kućna asistencija, Medicinska asistencija, Pravna asistencija, Asistencija pri gubitku posla, Hitni babysitting i School assistance. Pored asistentskih servisa, vlasnici kartica ostvaruju direktne pogodnosti prilikom kupovine u COFUS POPUST sistemu u zemlji i regiji. Kartica COFUS Kluba asistentskih servisa su označene logotipom COFUS-a, ili oznakom COFUS POPUST sistema ili je na njima ispisan naziv “COFUS Klub asistentskih servisa”. Izuzetak predstavljaju kartice koje su po osnovu ekskluzivnog partnerstva postale dio COFUS Kluba asistentskih servisa.

Članstvo u klubu je jednogodišnje nakon čega ga je potrebno obnoviti.Kako do kartice COFUS Kluba asistentski servisa?


Korišćenjem proizvoda i usluga naših partnera koji su svoju standardnu ponudu obogatili asistentskim servisima možete dobiti karticu COFUS Kluba asistentskih servisa. Aktivna kartica omogućava pristup asistentskim servisima i predstavlja dokaz članstva u COFUS Klubu asistentskih servisa. Naši partneri koji svojim klijentima obezbjeđuju pogodnosti Kluba asistentskih servisa: Drina osiguranje, Mikrofin osiguranje, Grawe osiguranje, Aura osiguranje, SIM IMPEX, Didaco Shop, Bojprom.Kako do popusta sa karticom?


Prodajna mjesta naših COFUS POPUST partnera su označena COFUS POPUST naljepnicom (više informacija o našim COFUS POPUST partnerima možete potražiti na www.cofuspopust.com). Posjetite ih i prilikom kupovine, pokažite svoju karticu. Popust će Vam biti odobren na licu mjesta! Više nema potrebe da čekate promotivne akcije. Sa karticom ostvarujte popuste svakog dana! U slučaju potrebe, pozovite broj COFUS Call centra sa kartice.Ukoliko nastane potreba za asistencijom, šta treba da uradim?


Kada nastane potreba za asistencijom potrebno je da pozovete Call centar koji Vam je dostupan od 0-24h. Vaš zahtjev za asistencijom preuzeće Call operater pri čemu je neophodno da mu pružite sljedeće podatke: Vaše ime i prezime, ID broj kartice (broj barkoda), registarsku oznaku automobila (ukoliko se radi o asistentskom servisu Pomoć na putu), kratak opis problema i pomoć koja Vam je neophodna, adresu i lokaciju na kojoj je nastala potreba za asistencijom i kontakt telefon. Nakon preuzimanja potrebnih informacija Call operater će Vas informisati o daljem postupku realizacije asistencije.