AURA Osiguranje


Kroz saradnju COFUS Asistencija sa AURA Osiguranjem, korisnicima Aura Osiguranja omogućeno je korišćenje asistentskih kartica za Pomoć na putu. Asistentski servis Pomoć na putu sa pratećom asistentskom karticom, omogućava korisnicima pristupni Call Centar 0-24 h preko kojeg mogu da dobiju sljedeće informacije:


 • Savjeti u vezi sa postupanjem u slučaju saobraćajne nezgode, kao i u slučaju nastanka kvara na vozilu ili krađe vozila,
 • Informacije o lokacijama i kontakt telefonima ovlašćenih servisa,
 • Informacije o udaljenosti između dvije destinacije,
 • Informacije o iznosu putarine za određenu destinaciju,
 • Prosljeđivanje hitnih informacija članovima porodice, prijateljima, kolegama sa posla ili poslodavcu, policiji ili hitnoj pomoći,
 • Informacije o vremenskim uslovima tokom putovanja,
 • Informacije o stanju na putevima,
 • Informacije o stanju na graničnim prelazima.

Paketom asistencija za korisnike Aura osiguranja omogućeno je: organizacija popravke vozila na licu mjesta sa pokrićem troškova, šlepanje vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode na teritoriji BIH i Evrope sa pokrićem troškova, pored navedenog omogućeno je i sljedeće: organizacija prevoza vozača i putnika do njihovog mjesta prebivališta ili odredišta, u slučaju da se vozilo ne može popraviti na mjestu događaja ili ako je vozilo ukradeno; organizacija prenoćišta vozača i putnika, ako je vozilo u nevoznom stanju i nije ga moguće osposobiti za dalju vožnju još istog dana; kao i organizacija iznajmljivanja zamjenskog vozila (Rent a car), za vrijeme trajanja popravke vozila korisnika asistencije nad kojim se realizuje asistencija.

Sa COFUS-AURA asistentskom karticom korisnici imaju i popuste prilikom kupovine u COFUS POPUST sistemu, šta detaljnije možete pogledati na www.cofuspopust.com

UNIQA S.O.S. – zajedno sa COFUS Asistencijama


UNIQA Osiguranje zajedno sa COFUS Asistencijama obezbijedila je S.O.S. paket koji je namijenjen svima Vama kojima je sigurnost na prvom mjestu. Uz ovaj specijalni paket obezbijeđen je neograničen broj asistencija godišnje, a call centar dostupan od 0-24, svakim danom bilo gdje u zemlji ili Evropi. Preko našeg Call centra su Vam dostupne i informacije o svemu što je bitno za bezbijednu vožnju.


S.O.S. Paket podrazumijeva pomoć na putu u Evropi i BiH:


 • Popravak vozila na licu mjesta
 • Prevoz vozila - šlepanje
 • Organizacija hotelskog smještaja ukoliko popravak vozila traje duže od 24 h
 • Organizacija zamjenskog vozila ukoliko popravak vozila traje duže od 24 h

Uvijek sigurni na putu uz UNIQA S.O.S. Paket Asistencija.


Asistentski servis “Pomoć na putu” za klijente ATOS osiguranja


ATOS osiguranje u saradnji sa asistentskom kućom COFUS asistencije, obezbijedilo je dodatne pogodnosti za svoje vjerne osiguranike. Kupovinom polise osiguranja od auto odgovornosti dobijate asistentsku karticu “Pomoć na putu” uz koju je omogućeno korišćenje servisa Pomoć na putu od 0-24h u slučaju kvara vozila, saobraćajne nezgode, oštećenja ili uništenja vozila, krađe vozila ili krađe dijelova vozila i sličnim nepredviđenim situacijama koje mogu nastati tokom vožnje.

Pozivom na broj Call centra sa asistentske kartice, možete dobiti servisne informacije – stanje na putevima i graničnim prelazima, iznos putarina na određenim putnim relacijama, udaljenost između dvije destinacije, kontakt ovlašćenih servisa, itd.

Pored navedenih usluga, kartica “Pomoć na putu” omogućava i popuste prilikom kupovine u prodavnicama ili usluga hotela i restorana prikazanih na web stranici www.cofusasistencije.com

OBJEDINJENI SERVISI ZA VAŠU PORODICU NA JEDNOM MJESTU - COFUS FAMILY KARTICA


COFUS Assistance & Consulting d.o.o. je u saradnji sa Advokatskom firmom “Sajić” o.d. na tržište plasirao novi asistentski servis pod nazivom COFUS FAMILY. Kupovinom COFUS FAMILY kartice postajete član COFUS Kluba asistenskih servisa koji Vam omogućava olakšavanje raznih, svakodnevnih životnih situacija i unapređenje kvaliteta Vašeg života i života Vaše porodice.

Asistenski servis COFUS FAMILY obuhvata asistenske servise “Pomoć na putu”, “Kućnu asistenciju”, “Pravnu asistenciju- porodični advokat ”, “Medicinsku asistenciju” sa pokrićem troškova asistencija i putno zdravstveno osiguranje.

Svi korisnici COFUS FAMILY paketa asistenskih servisa ostvaruju direktne popuste prilikom kupovine u okviru COFUS POPUST sistema u zemlji i regiji (BiH, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Makedonija i Grčka). Poslovne jedinice partnera kod kojih vlasnici kartica ostvaruju direktne popuste prilikom kupovine označene su COFUS POPUST naljepnicom.

Više informacija o COFUS FAMILY kartici potražite na: www.cofusasistencije.com

Promo brošura: Letak

ASISTENCIJE ZA KLIJENTE UNIQA OSIGURANJA


U saradnji sa COFUS Assistance & Consulting d.o.o., Uniqa osiguranje je svojim klijentima obezbjedilo dodatne pogodnosti u vidu članstva u COFUS Klubu asistentskih servisa i omogućilo korišćenje servisa “Pomoć na putu” i “Kućna asistencija”, sa pokrićem troškova asistencije.

Asistencije se realizuju prijavom potrebe za asistencijom Call centru koji je na raspolaganju od 0-24h, a čiji broj se nalazi na asistentskoj kartici klijenta.

Svi klijenti Uniqa osiguranja koji su članovi COFUS Kluba asistentskih servisa ostvaruju direktne popuste prilikom kupovine u okviru COFUS POPUST sistema u zemlji i regiji (BiH, Srbija, Crna Gora, Austrija, Slovenija, Makedonija i Grčka). Poslovne jedinice partnera kod kojih vlasnici kartica ostvaruju direktne popuste prilikom kupovine označene su COFUS POPUST naljepnicom.

Više informacija o COFUS POPUST sistemu potražite na www.cofuspopust.com.