O NAMA


Ko smo mi?

COFUS ASISTENCIJE je kompanija koja je, sa namjerom da svojim korisnicima bude istinski partner u svakom trenutku, kreirala asistentski program kojeg čine asistentski servisi za podršku u različitim, svakodnevnim situacijama.

Veliki broj kompanija kao što su društva za osiguranje, banke, naftne kompanije i drugi, prepoznao je značaj asistentskih servisa za brigu o klijentima i čuvanje njihovog povjerenja.

U nastojanju da naši korisnici svakog dana uživaju u pogodnostima COFUS Kluba asistentskih servisa, za njih smo razvili regionalnu mrežu direktnih popusta prilikom kupovine – sistem „COFUS Osiguran Popust”. . Ovaj sistem broji preko 500 partnera u 7 zemalja (Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Austrija, Slovenija, Makedonija i Grčka) i kontinuirano se širi.

Naše vrijednosti kao što su inovativnost, kreativnost, posvećenost i istrajnost, naše su partnerske kompanije prepoznale, zbog čega nam svoje povjerenje u kontinuiranom procesu unapređenja njihovog odnosa s klijentima poklanjaju i kroz druge oblike saradnje. Ova saradnja se realizuje u domenu visokospecijalizovanog uslužnog call centra u okviru kojeg se primjenjuju najviši svjetski standardi u komunikaciji sa korisnicima, poslovnog konsaltinga i razvoja softverskih rješenja za različite poslovne procese, uključujući i programe lojalnosti.

Šta radimo?

Pružamo podršku našim partnerskim kompanijama u jačanju njihove pozicije na tržištu kroz asistentske servise za njihove klijente, programe lojalnosti i poslovni konsalting.

Asistencije realizujemo preko široko rasprostranjene mreže saradnika (šlep službe, auto servisi, rent a car kompanije, medicinsko osoblje, pravnici, profesori, njegovatelji itd.)

Naš je call centar na raspolaganju za prijavu potrebe za asistencijom svakog dana od 0-24h. Operateri našeg call centra pored lokalnog jezika govore još i engleski, njemački, španski, francuski i italijanski jezik.

Važno nam je da znate da možete računati na nas.


Misija

Pružiti novu dimenziju podrške i pomoći svim klijentima partnerskih kompanija koje žele graditi percepciju i lojalnost klijenata kroz dodatne vrijednosti.


Vizija

Naša je vizija da smo u zemlji i regiji prepoznati kao prva adresa za obraćanje prilikom traganja za inovacijama u građenju najboljeg odnosa naših partnerskih kompanija prema njihovim klijentima.